MouseStop®

Muisstop is een diervriendelijke afdichtingspasta tegen muizen, ratten en andere ongedierte. Al meer dan 25 jaar wordt MuisStop bij ongediertebestrijding als doeltreffend product voor het afdichten van naden, kieren en scheuren ingezet. Na toepassing is de fysieke barriere direct actief. De buitenkant zal langzaam drogen maar de binnenkant blijft zacht. Als een muis of een rat door de dunne buitenlaag knaagt, zal de zachte binnenkant er daarna voor zorgen dat ze niet willen doorknagen door de plakkerigheid van het product.

Muisstop wordt al jarenlang gebruikt door ongediertebestrijders in meer dan 20 landen, en in diverse marktgebieden. Muisstop bezit geen pesticides en biocides en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waardoor het bij uitstek goed toepasbaar is op plaatsen waar hygiënevoorschriften zeer belangrijk zijn zoals bakkerijen, supermarkten en voedselverwerkingsbedrijven.

MouseStop Original • MouseStop Premium

MouseStop

MouseStop® Original

Muisstop Original is een diervriendelijke werings- en afdichtspasta die al sinds 1990 wordt gebruikt om gaten, kieren en naden dicht te zetten. Zodoende krijgen knaagdieren geen kans om binnen te komen. Muisstop Original bezit geen pesticiden of biociden.


MouseStop® Premium

Muisstop Premium is speciaal ontwikkelt voor de professionele ongediertebestrijder. Aan het product zijn metaalvezels toegevoegd dat zorgt voor een versterkte buitenlaag. Hierdoor wordt het voor ongedierte nog moeilijker om binnen te komen. Tevens wordt door de metaalvezels het product metaal detecteerbaar. Dit kan in sommige industrieën van pas komen die eisen stellen aan het toepassen van metaal detecteerbare producten.

Muisstop Premium past prima binnen het IPM beleid.
mousestop original logo dummy mousestop premium logo
barrier line barrier
Physical barrier line Physical barrier
waterproof line waterproof
Waterproof line Waterproof
poison line poison
Poison free line Poison free
ipm line ipm
Fits into IPM policy line Fits into IPM policy
dummy line herbs

line Natural herbs
dummy line metal

line Mix of metal fibers
dummy line detectable

line Metal Detectable

Toepassingsgebieden

• Staal
• Gietijzer
• PVC
• Rioolbuizen
• Elektrische leidingen

Instructies

Stap 1

Zorg voor een droge en schone ondergrond. Verwijder loszittend materiaal.

Stap 2

Pas de Muisstop toe met een kitpistool. Muisstop kan worden gebruikt bij een opening van minimaal 5 mm. Zorg voor een minimale laagdikte van 10 mm.

Stap 3

Altijd glad afwerken met een spatel. De barriere is nu actief.

Stap 4

Maak na gebruik handen en gereedschap schoon met een droge doek, gebruik eventueel terpentine.

PREVENTIE

De afgelopen jaren is de gedachte “voorkomen is beter dan genezen” steeds meer toegepast door de ongediertewereld. Voorheen werden te pas en te onpas pesticiden gebruikt om muizen, ratten en ander ongedierte te doden of te weren, maar vandaag de dag is het belangrijker om met “groene” weringsproducten te zorgen voor een nieuwe aanpak in het belang van de dieren en het milieu. Door het IPM (Integrated Pest Management Policy) worden ongediertebestrijders gedwongen zo min mogelijk gifproducten te gebruiken, maar zich eerst te richten op het weren van ongedierte. Hierbij wordt het gebruik van Muisstop al sinds 1990 voorgeschreven bij grote supermarktketens en winkelcentrums.

Muizen en ratten hebben de natuurlijke neiging om te knagen door hout, plastic en elektrische bedrading om zo bij hun voedselvoorraden te komen. Het implementeren van preventieve maatregelen is daarom essentieel om uw voorraden te beschermen. Muisstop is met ruim 25 jaar verkoopervaring op de markt het meest gebruikte weringsproduct waar u op kunt vertrouwen als eerste verdedigingslinie.

MouseStop® Historie

mousestop 25 yearsSinds de jaren 90 speelt het verduurzamen van de oplossingen in de ongedierte industrie een belangrijke rol. Grote supermarktketens en voedselverwerkingsbedrijven zochten naar alternatieven om in hun hygiëneplicht te kunnen voorzien. Om in de nieuwe behoefte te voorzien, is Muisstop destijds ontwikkelt en toegepast door ons eigen team van bestrijders. Mid jaren 90 hebben wij besloten ons te focussen op de productie van Muisstop en ook internationaal het product verkrijgbaar te maken bij de professionele ongediertebestrijders.

Muizen en ratten hebben het natuurlijke instinct om te knagen aan materialen. In 1992 heeft TNO Muisstop getest en aangetoond dat knaagdieren niet door muisstop heen willen knagen.

MouseStop® Dealers

Muisstop is beschikbaar een grote delen van Europa. Mocht u Muisstop willen aanschaffen, stuur ons dan een email en wij verwijzen u graag door naar uw dichtstbijzijnde dealer.

Wilt u klant of dealer worden van Muisstop, neem dan ook contact met ons op!
Type verification code:
verification image, type it in the box